NATURE VILLE HABMOSOGATÓSZER ÉS ÁLTALÁNOS FELÜLETTISZTÍTÓ UTÁNTÖLTŐ 1000 ML

redeem
A termék megvásárlásával gyűjthető 29 hűségpont . A kosarának teljes összege 29 pontot tartalmaz, amelynek utalvány értéke: 29 Ft .


2 990 Ft
Adóval együtt
 

Használja bankkártyáját biztonságosan

 

Rövid szállítási határidő vállalása

 

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Nature Ville

Habmosogatószer és általános felülettisztító 

utántöltő 1000 ml

 
Füge illattal
Utántöltő 2in1 HABADAGOLÓ FEJES MOSOGATÓSZER ÉS ÁLTALÁNOS FELÜLETTISZTÍTÓHOZ
Növényi eredetű mosódió kivonattal

Miben más a Nature Ville habmosogató és általános felülettisztító a hagyományos mosogatószerektől? Környezet és bőrbarát:

  • aktív hab, gazdaságos formula
  • növényi eredetű összetevőkkel
  • biológiailag könnyen lebontható összetevőkkel
  • kíméletes összetevőkkel
  • bőrkímélő

Alkalmas konyhai eszközök, tányérok, evőeszközök, poharak és egyéb mosható tárgyak kézi mosogatására, valamint konyhai felületek tisztítására. Gyengéd bőrbarát formulájának köszönhetően kiválóan alkalmas babák és kisgyermekek által használt eszközök mosogatására és tisztítására is. Közvetlenül a szivacsra nyomható sűrű, stabil fehér hab formulának köszönhetően adagolása rendkívül gazdaságos. Egy pumpálással 0,8 ml adagolható, a flakon tartalma 1000ml=1250 adag, tapasztalatok alapján ez a mennyiség kb. 4100ml hagyományos kézi mosogatószernek felel meg.

HASZNÁLAT

Felületek tisztítása esetén juttassa a tisztítószert a tisztítandó felületre, nedves szivaccsal vagy törlőkendővel oszlassa el. Rövid ideig hagyja hatni, majd tiszta vízzel öblítse le. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.

Ragyogó tisztaság a természet erejével!

ÖSSZETEVŐK

<5% anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok, amfoter felületaktív anyagok. Tartalmaz: illatszerek, tartósítószer: sodium benzoate. Egyéb összetevők: mosódió kivonat.

30012

Konkrét hivatkozások

Jelenleg nincsenek vásárlói vélemények.

Kapcsolódó termékek

16 más termék ugyanabban a kategóriában